After 26 long years, I zonked out and pacing down for a better fullstop.

With regards,
Aima Chan

Sunday, 26 December 2010

Bagaimana Nak Guna Torrent Download?

Salam
dan
selamat pagi.

Ada orang mendownload drama,movie pakai direct download macam di syok.org dan macam2 lagi.
Aku pula pengguna Torrent untuk sentiasa update dengan episode terbaru drama yang aku gilai.
Macamana nak guna Torrent? Baguske? Laju ke Download?

Hurm..
Laju ke x bergantung pada laju tenet saat tu. Lau pakai broadband macam aku ni amat kesianla sebab awal2 je laju. Pastu slow sangat2. Tapi kalau pakai streamyx ke apa lain cerita lajunya.
Ok2.

Torrent bagi aku bagus setakat ni OK sebab sangat senang digunakan dan x ada masalah sangat.
Untuk mereka yang 1st time nak guna Torrent,
mula2 download BitTorrent atau mana2 Torrent lain.
Kat tepi ni ada aku sediakan link download Torrent.
Ok,
macam biasa pas download, kena install.
Dapatkan hasil semacam ini ye sahabat semua.




Ok,
lepas tu, korang dapatkan code cerita apa yang korang nak download.
Aku ada sediakan link kalau korang nak download drama2 yang aku follow seperti di side bar.

Ok,
untuk lain2 cerita,
bolehkan korang SEARCH tajuk cerita yang diingini di sini.




Ok,
lepas keluar aje cerita yang korang ingini, tekan DIRECT DOWNLOAD.
simbol ARROW BERWARNA HIJAU di sebelah kanan tajuk.

Ok,
dan downloading akan berjalan dengan sendirinya.
Korang boleh recheck di Torrent yang korang da install tu.
Selamat mencuba sahabat.
Sori kalau x berapa faham dengan instruction aku.
Kui..kui..

No comments:

Post a Comment

Post a Comment